4.6 Indonesia – Sumatra – Padang – Sikuai Island

null
null
null

Kamujen luota Singaporesta (kiitos Kirsi ja Antero&Iida ja Eetu ) matka jatkui Länsi-Sumantralle Padangiin. Ei tietoa majapaikasta, 2 puhelinnroa jotka eivät toimineet,auttavainen taksikuskija melkein tunnin venematka toivat meidät Sikuan Islandille, jossa tällä hetkellä me ja 3 indonesialaista. Heaven! Osallistumme huomenna korallien elvytysprojektiin ja istutamme oman nimikkokorallimme . Tutustuimme paikalliseen Rickyn joka halusi viedä meidät kotikyläänsä. Yövymme joko hänen luonaan tai Pagang Islandilla, ehkä, saa nähdä. Kartalla hieman vinkkiä mistapäin maailmaa löytyy paratiisi nimeltä ”Ei muita turisteja” tällä hetkellä. Keltainen piste kertoo sijainnin. Maa ollut vakaa toistaiseksi;)

null

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

8 + 16 =