1.3 Amritsar

null

Ei pahemmin kuvia tänään. Työn lomassa ei ehdi kameran kanssa leikkiä.

Erikoinen päivä. Heräsin ajoissa sovittuun palaveriin klo 10.00 kunnes tuli tieto että onkin vasta 14.00. Normaalia täällä joten ei haitannut. Aamun pynttäykset piti tehdä uudestaan muutama tunti myöhemmin.

Mukava yllätys kun itse Balquish saapui hakemaan tapaamiselle. Vimeksi tavattu viime kesänä Singaporessa. Matka jatkui kohti Khalsa Collegea ja itse kohti rehtoria Dr. Dhillonia. Mukava oli nähdä tässä ympäristössä tällä kertaa. Eka tapaaminen oli 4 vuotta sitten samaisessa paikassa täällä – kaksi vuotta sitten oli Suomessa vieraana. Edelleen yhtä mahtava persoona. Vaatimalla vaati että ensi kerralla näemme vaimoni kanssa. Annen näköjään pakko tulla tänne joku päivä. Dhillon jopa majoittaisi meidät.

Loppuillaksi oli sitten tapaaminen täällä olevien poikien kanssa. Kuulemma ongelmalliset mutta omasta mielestä ihan ok. En viitsi asemani takia ottaa kantaa yksittäisiin koulun kanssa oleviin ongelmiin. Minun mielestä ja (Verkoston) puolesta kaikki ok. Kaikki ollaan joskus oltu nuoria ja ekaa kertaa ulkomailla. Hyvin pojat olivat hommansa hoitaneet minun mielestäni. Tappelevat sitten Salon kanssa erikseen omista asioistaan. En halua sekaantua heidän juttuihin. Muutaman oluen tarjottuani totuus alkoi paljastumaan. Asioilla on näköjään aina kaksi puolta. Syytetty ja syyttäjä. Pojat hieman hankalassa tilanteessa, koska ovat saaneet pelkkää syytöstä. Olivat todella huojentuneita kun pääsivät kertomaan huolensa suoraan minulle. Ei ne niin pahoja ollut mitä muualla luullaan. Puhuminen ja varsinkin avautuminen helpottaa oloa kummasti. Se tuli illalla huomattu.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

four × one =