10.1 Intia – Chennai

Tiistai. Tällä kerta päivä pelkästään kuvakertomuksena.

null
* Ikkunoita löytyy omasta hotellihuoneesta enemmän kuin seiniä. Valoa tulvii mukavasti joka suunnasta. Kävi säkä huonejaossa koska ”jouduin” kulmahuoneeseen. En valita.

null
*Aamun eka palaveri kuvan esittämässä paikassa. Olikin antoisa reissu Intia-Verkoston kannalta. Mielenkiintoista nähdä mitä poikii jatkossa…

null
*Iltapäivä menikin istuessa hotellin tiloissa ja muita paikallisia yrityksiä ja potentiaalisia kumppaneita tavaten. Hyvä tapaaminen tämäkin. Käyntikortti kasa kasvoi entisestään. Paljon tarpeellisia ja mahdollisia kontakteja jatkoa ajatellen.

null
*Kuntosalikin olisi hotellilta löytynyt mutta ei ollut enää päivän päätteeksi voimia moiseen. Tosin ei ole ollut ennenkään, joten siitä ei ollut kuntosalille meneminen tälläkään kertaa kiinni.

null
*Pyykitkin oli pesty. Jälki ihan samanlaista kuin olisi itse pessyt ja varsinkin silittänyt ja viikannut. Oman kädenjäljen tunnistaa aina

null
*Ja ilta päättyi hotellin kattoravintolassa. Vieraaksi oli kutsuttu Chennaissa työskentelevä suomalainen henkilö. Mukava oli kuulla paikallista näkökulmaa suomalaisittain kerrottuna. Erittäin mukava tapaaminen.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

8 + 10 =