12.1 Intia – Delhi

Torstai. Delhi tai toistaiseksi vielä New Delhi. Aamulla Suomen suurlähettilään luokse tapaamiselle. Sitten pitäisi viralliset palaverit olla pidetty ja vaihtaa vapaammalle esim. ostoksille. Harmi että laukut on jo täynnä. Pakko järjestellä uudestaan jos saisi jostain lisätilaa.

null
*Air Indialla Delhiin.

null
*Uutena hotellina The Royal Plaza. Kulta kiiltää mutta kaikkihan ei ole aina sitä miltä näyttää. Siisti paikka silti joten ei valittamista.

null
*Huonekin taas ihan mukava.

null
*Tibetanin markkina-alue löytyy 5 min kävelymatkan päästä hotellilta. Aika markkinat. Varsinkin maanalainen Palika Bazaar. Meininki hieman erilaisempaa kuin Chennaissa. Voi sitä rätti- ja tavaramäärää mitä täältä löytyy.

null
*Lyhtyjäkin löytyisi kotiin mutta ei taida sopia meidän tyyliin 🙂 Toisaalta laukut jo täynnä romua joten turha haaveilla!

null
*Illat todella kylmiä Delhissä joten paikallisilla leiritulet kaduilla pystyssä lämmittelyä varten. Toppatakki olisi tarpeen. Onneksi on sentään villapoolo ja takki mukana. Nyt on illalla käyttöä moisille.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

4 × four =