12-15.6 Ubud – Puri Wulandari

Josko ollaan nyt muutamassa paikassa häämatkan ja 8 vuoden jälkeen käyty, niin nyt täytyy kyllä sanoa että löytyi paikka, joka menee aika lailla listojen kärkeen, jos sellaista haluaa. Puri Wulandari, Ubud Bali: No joo, kaikki kohdallaan jos meidän reissua ajatellaan. Näkymät henkeäsalpaavat suoraan jokiuomaan ja sen mukanaan tuomiin jylhiin rinteisiin. Uima-allas kaiken tuon jylhyyden keskellä, näkymillä uoman rinteisiin ja kuuloetäisyydellä joelle, jossa raftaajat huusivat seikkailujensa lumossa. Ensimmäinen paikka jossa nähtiin rouvan tulevan sisälle resorttiin ja seuraavan kerran nähtiin kun tuli lähdön aika, kolmen päivän jälkeen. Aikalailla erilainen kokemus toistuvien hiekkarantojen jälkeen, vesi ok, Infinity Pool näkymä oli hyvin kiva meille tässä vaiheessa.

Olimme kaukaa fiksuja ja kävimme kaikki sovitut Ubudin nähtävyydet ollessamme Saniassa, joten Puri Wulandarissa oli mahdollisuus vain hengailla ja nauttia upeasta altaaasta, pihasta villasta ja ennen kaikkea näköaloista. Ruoka tuotiin upeasti katettuna suoraan pöytään villaan ja tämähän takasi sen ettei tarvinnut edes resortin alueelle eksyä jos ei halunnut. Alue oli upea, mutta kuitenkin olosuhteisiin nähden vaativa, mäkinen ja huonokuntoiselle ehkä liian rasittava liikkua , mutta saatavilla oli kyllä ”golfkärryt”, jotka veivät alueella minne mieli teki. Ruoka oli hyvää ja palvelu todella tehokasta, me ainakin olimme todella tyytyväisiä. Tämä paikka jäi sille listalle, että jos joskus kierrellään paikkoja jotka ovat jääneet mieleen, niin tämä on todellakkin sen listan kärkipäässä.

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

18 − sixteen =