13.11 Rooma – Maggiore kirkko – Spanish Steps

null
null;

Perille päästy. Hotelli hyvä ja hyvällä paikalla. Maisema omalta terassilta suoraan rooman yli. Pistetään kuvia myöhemmin. Ekana päivänä heti suoraan asiaan. Pasta-aterian jälkeen naapuriin Santa Maria Maggioren kirkkoon joka oli mykistävä heti alkuunsa. Historiantunti nro 1. Perimätiedon mukaan kirkon katto on kullattu Kolumbuksen ensimmäisellä Amerikasta tuodulla kultasaaliilla. Seuraavaksi Espanjalaiset portaat ja Pyhän kolminaisuuden kirkko huipulla. Hissantunti nro 2. Kirkon omistaa nykyään ranskanvaltio ja Napoleon ryösti sen Italian sotaretkillään. Sää ollut sateinen mutta eihän tänne aurinkolomalle tultu ja ei meitä sokerista ole tehty. Onneks luvattu kait parempaa. Sen näkee huomenna. Hassua.. Pari viikkoa sitten ei vielä tiennyt että joutuis tänne..ja nyt EI TODELLAKAAN harmita että tänne tuli tultua. Vaikuttaa hyvältä. Mitä muuta ikuiselta kaupungilta voisikaan odottaa.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

12 − 6 =