14.6 Indonesia – Lombok – Gili Meno yhteenvetoa

No photos today. Hieman yhteenvetoa. Hauskaa ollut ja kaikki mennyt niinkuin pitääkin. Halvalla pääsee halutessaan. Tosin nyt panostettu hieman enemmän. Lembonganin Damai n. 95 e/yö, Luce de Alma n. 100 e/yö, Kontiki n. 35 e/yö, 7.Bungalows 18 e/yö. Eli joka hintaluokassa löytyy paikka yöksi. Ruokien hinnat n. 1-4 euroa. Iso olut n. 2- 2.5 e, Coca Cola n. 0.80 e, iso vesipullo n. 0.70e Kyydityksiä eri hintaan: pikavene Bali-Lembongan-Gilit n. 110 e/ 2hlöä, paikallisvene Gili-saarten välillä n. 1-2 euroa. Vaikka hinnat on halpoja, niin silti rahat katoaa aina johonkin. Viimeistään rantakaupustelijat yrittää viedä loput pennoset. Tosin tinkimisen taito on täällä hyvä omata. Pahin etappi vielä ylihuomenna edessä eli Bangsalin satama. Pahoja muistoja viime vuonna kyydintarjoajahuijareista. Nyt viisaampina yritetään uutta strategiaa. Epäilyttää että toimiiko, mutta yritetään silti. Huomenna vika päivä Menolla ja sitten paljon odotellulle Gili Nanggulle. Hassun hauskaa oli piipahtaa uudestaan viime vuotiseen majoituspaikkaan Goodheartiin. Eka lause tarjoilijalta oli ”Hello, you guys from Finland came back..” Muisti meidät…toivottavasti hyvällä;)

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

20 − eighteen =