17.10 Pariisi – Pere Lachaise – Belleville

Toka päivä takana. Edelleen hauskaa…yllätys. Aamulla ylös kukonlaulun aikaan..tai tarkemmin kahdeksan aikaan. Aamupala ja 2:lla metron vaihdolla Montreulin kirppu/katumarkkinoille, joka oli Pariisin vastine Porta Porteselle Roomassa. Shoppailujen jälkeen Pere Lachaiselle. Edith Piaffin ja Salvador Dalin hautojen kautta fiilistelimme hautausmaan mystistä tunnelmaa. Pienen kiertelyn ja kuvailujen jälkeen siirtyminen metrolla Bellevillen alueelle. Hetken aikaa tuntui että eksyttiinkö Afrikkaan, tummia joka paikka täynnä. Rue du Faubourg du Templeä pitkin alas päin Rebubliquen aukiolle, josta takaisin Odeoniin eli hotellille. Olipa onni matkassa. Anne kaipasi shoppailua ja tällä reissulla sitä myös sai. Faubourgin katu Bellevillessä oli paratiisi. Pieniä vaatekauppoja pilvinpimein, ja varsinkin Tea nro:ssa 84 oli varsinainen löytö. Iso liike täynnä kivoja vaatteita ja kenkiä. Kaiken läpikäymiseen olisi tarvittu aikaa ja hermoja, rekkiin jäi monta kivaa vaatetta roikkumaan. Ympäristössä oli sopivasti Brassereitakin, joissa miehen on hyvä odotella, sen aikaa kun vaimo kiertelee kaupoissa. Ei mikään Champs de Elysee mutta eipä se Elysee meille ollutkaan. Enemmän antoi tämä paikka.
null
null
null
null
null
null

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

two × five =