17.12 Intia – Chennai – Skywalk Mall ja kotiinlähtö

Jihhuu…taas kotosalla. Matkahan meni verraittain mukavasti aina Helsinkiin asti. Ainoa miinus että matkalaukku katosi. Kaikki kovan shoppauksen tulokset seilaa nyt jossain päin maailmaan. Olkoon vaikka Grönlannissa kunhan jossain vaiheessa saapuvat Espooseen. Eiköhän ne löydy. Ei ole vaihtoehtoja. Täytyy kirjoitella jossakin vaiheessa jonkinlaista yhteenvetoa tms. Nyt nautitaan omassa kodissa.

null
*Muisteluna näin jälkikäteen AIVAN uskomaton ruoka. Skywalkin Arabian Hutin Tandoori Chicken (Half). 175 rp. Aivan uskomaton. Harmi että Mika löysi tämän herkun vasta vika ruokailukertana.
null
*Skywalkin Star Bazaar. Anttila + ruokakauppa. Kaikkea kivaa ja erikoista löytyy. Jopa joulutunnelmaa. Joulumusiikki soi ja katossa roikkuivat joulukoristeet. Kassat vaan hieman hitaanpuoleisia.
null
*Aruna hotellin Sigree ravintolan illan annos. Todella mahtava. Paikka oli vaan hankala löytää. Google Mapsiin sijainti oli merkattu ihan päin pers….usta. Gps avuksi ja kova kysely ihmisiltä niin löytyihän se oikea paikka lopulta. Vaivannäkö kannatti tälläkin kertaa.
null
*Illallisen loppulasku. Eksoottisen nimisiä ruokia.
null
*Laukut täynnä meillä kaikilla. Kaksi kolmesta saapui Helsinkiin. Opettajan jäi jonnekin Brysseliin. Tulee jälkikäteen.
null
*Suomi lähestyy ja tunnelma kasvaa

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

eighteen − one =