17.4 Chennai

Täällä aika menee oman tahtiinsa. Maa ei järissyt täällä asti eilen mutta taannoisessa Amritsarissa varmaan aika paljonkin. Kyselin heiltä taannoin että järiseekö teillä usein. Vastaus oli että ei koskaan. Hieman ihmettelin koska Himalaiya n. 200 km päässä sekä Iranin muutenkin herkät alueet melko lähellä. Nyt saattaisi kysymykseen tulla eri vastaus.

Tänään pari palaveria Schwing Stetter ja Suomen kunniakonsuli Chidambaramin kanssa. Piti olla vielä kolmaskin mutta pakko perua kun aika ei riittänyt. Tämä liikenne on sen verran mahdotontoa että aika ei olisi enää riittänyt. Ei ongelmaa sillä ymmärsivät tilanteen ja olivat tyytyväisiä nykyisiin harjoittelijoihin. Ottavat toistekin. Toisen palaverin päätteeksi tuli virallinen illalliskutsu Chidambaramin kotiin. Paikalle saapuisi ilmeisesti yritysjohtajia alueelta ja joku Singaporelainen suurlähettiläs tms. Olisi varmaan ihan mielenkiintoinen mutta millä ihmeen ajalla tässä ehtisi näin lyhyellä varoitusajalla. Ymmärsi kylläkin hyvin tämänhetkisen tilanteeni ja ei pitänyt loukkaavana mikäli mahdollisesti en pääsisi.

Hieno homma. Suomen viileys läheni päivällä. Olin ollut siinä mielikuvassa että lento takaisin täällä lähtee pe 01.25 tai jotain am. Näinhän se tekeekin. Eli torstain vastaisenä yönä eikä lauantainvastaisena kuten pienessä päässäni alunperin kuvitellut. Lähes kaikki menee aina tähän samaan aikataululankaan. Eli Suomeen pääsee takaisin jo pe muistaakseni yhden aikoihin iltapäivälle. Illan menuu ei sitten tule olemaan intialaista vaan poronkäristystä muusilla ja suolakurkuilla. Mahdollisimman ei intialaista:) Hetken tauko näistä ruuista kunnes kiinnostus alkaa taas heräämään

Kohta pitää alkaa pakkailemaan ja arviomaan mahtuisiko vielä lisää. Pohjalla on sentään jo yksi ylipainosakko ja tuleekohan toisesta mahdollisesta sitten lisäseuraamuksia.

JUST! Tämänhän käy kummalliseksi. Paikallisissa uutisissa pyörii uutinen juuri tapahtuneesta pommi-iskusta puolestaan Bangaloressa. Mitähän Chennaissa tapahtuu kun täältä puolestaan lähtenyt. Erikoiseksi menee täälläkin.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

four × two =