17.6 Indonesia – Lombok – Gili Nanggu

null
*Toistaiseksi vielä Gili Menolla
null
null
null
null
null

Päivä Gili Nanggulla. Päivän teemana reissaajat itse. Eka mietiskelijä tosin bongattu edelliseltä Meno saarelta, loput maisemat ja henkilöt Nanggulta. Erikoinen saari. Erilainen kuin aikaisemmat mutta hyvällä tavalla. Kuulemma ensimmäiset suomalaiset täällä, henkilökunnan mukaan. Jos totta, niin ei hassumpaa, on kiva olla eka edes jossain. Pieni saari täynnä kuvauksellisia kohteita ja ihmisiä;) Sen takia pitääkin laitella kuvia parilla eri viestillä kun ei mahdu yhteen. Kiva bungalow, jossa voi nukkua ovet ja ikkunat auki ja nauttia viilentävän lämpimästä tuulenvireestä. Taso asumuksessa on hyvin simppeliä eikä todellakaan luksusta mutta sitä ei täältä autiosaarilta etsittykään. Marriottia silti odotellessa;)

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

1 + 12 =