18.1 Intia – Bangalore – Jayanagar kaupunginosa

Eilinen ilta meni lähiravintolan ruokiin tutustuessa. Ei valittamista. Varmasti tullaan menemään toistekin. Tänään tytöillä oli tiedossa ensimmäinen päivä Wiprossa. Liikenne lienee ollut aika hektistä. Ensimmäinen mahdollisuus kolaroida lehmän kanssa olisi ollut heti hotellin pihalla. Seuraamuksista ei ole tietoa mutta ei varmaan kannata edes selvittää. Joka tapauksessa ensimmäinen päivä oli ollut erittäin mukava.

Itse lähdin tutustumaan lähialueeseen. Nälkä kun oli kova, niin ruokaakin piti löytää. Länkkäripaikkoja on turha täällä etsiskellä. Lopulta piti rohkaistua ja seurata mihin muut menevät syömään. Kannatti. Löytyi hyvä paikallinen lounaspaikka ja siisti sellainen. Ruokaillessa piti hieman seurailla naapuripöytiin miten toimia. Pieniä ruokalajeja kannettiin toisensa jälkeen lautaselle n. 15 erilaista. Hyvänmakuisia kaikki vaikka ei tiennytkään mitä suurin osa niistä oli.. Kupin tyhjentyessä se täytettiin salamanopeasti. Lopulta oli pakko sanoa ”ei kiitos enää” ja maksaa lasku. Hintaa kaikelle kertyi 85 rp. eli n. 1,5 euroa.

Onneksi tuli ennen ruokailua hieman tutkia lähialueen shoppaustarjontaa. Kaikenmaailman tavaraa löytyy yllin kyllin. Vaihtoehdoista ei ole pulaa. Näihin täytyy palailla myöhemmin ajan kanssa. Huomenna aamulla virallisempi tutustuminen Wiproon.
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

four × 2 =