18.6 Indonesia – Bunaken – Cha Cha Resort

Edelleen täällä. Päätettiin ottaa yksi päivä lisää ja varattiin launtaiksi lento SilkAirilla Manadosta Singaporeen. Eli alkaa loppu häämöttämään. Singaporessa yötä Kirsin ja Anteron asunnossa (kiitokset heille tilaisuudesta). Eli jää hieman shoppausaikaakin reissun loppuun, koska matkalla ovat olleet aika vähissä. Eipä tuo ole pahemmin haitannut.

Joka tapauksessa tämä päivä mennyt taas veden alla. Uskomattoman näköistä. Sitä vartenhan tänne asti tultiinkin ja kannatti. Muutama delfiini tuli nähtyä rannalta käsin…valitettavasti ei veden alta. Hämähäkit ( n.10 cm) ja koppakuoriaiset (n.7cm) on isoja täällä päin. Liian isoja meidän mittapuulla. Tänään pienen sateen jälkeen kaikki luonnon luomat otukset tuntuvat olevan liikkeellä ja pakottavat meidät istumaan hälytystilassa terassillamme. Pelottavaa istuskella ja kuunnella kun joka paikassa pimeässä rytisee, paukkuu ja kolahtelee. Taidamme siirtää leirimme sisälle kämpän puolelle;)

Resortissa tuntuu olevan taiteellisia työntekijöitä, laulajia ja maalareita. Marsel Bakon töitä voit käydä katsomassa osoitteessa www.flickr.com. Tässäpä lyhyesti tämä päivä. Kuvista selviää lisää päivän tunnelmia.

null
null
null
null
null
null

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

five + ten =