18.6 Thong Nai Pan Noi – Kylää

 

Thong nai pan noin pikkukylä. Muutama kauppa ja baareja. Ei kummempaa. Peruskamat ja jopa muutama rättikauppakin löytyy. Päivä ihan paikallaan auringossa oloa, kurkkukivun ja yskän parantelua. Olo jo ihan ok, kiitos inkivääriteen. Vinkki.. Inkiväärin palasia, hunajaa, limen mehua ja kuumaa vettä. Pirun hyvää, helppoa ja tehokasta. Jos haluu niin sekaan rommia tms. Parasta kumminkin ilman lisäaineita. Muut lähtee bileisiin ja me jo valmiita nukkumaan. Täytyy vielä kitkutella koska puoli seitsemältä ei yksinkertaisesti kehtaa vielä mennä untenmaille. Rankkaa tää rantaelämä ja paikallaan olo. Toisaalta hyvä kerätä voimia bangkokiin.. Sen takiahan täällä ollaankin eli lepäämässä ja viettämässä lomaa.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

3 × 1 =