2.6 Kuala Lumpur

Ihan tavallinen kaupunkipäivä Kuala Lumpurissa. Aluksi nähtävyyksiä ja sitten ostoskeskusten kiertelyä. Siinähän se päivä meni mukavasti. Tuli hieman käsitystä kaupungista. Illalla naapurikujalle iltapalalle ja ajoissa nukkumaan. Aamulla aikainen herätys. Kone lähtee kohti seuraavaa kohdetta klo 08.00. Eli herätys pitää olla jossain 05.20 aikaan. Onneksi lento kestää vain tunnin. Toivottavasti lento ei ole ihan yhtä ikimuistoinen 2 vuotta sitten. Konetyyppi ja yhtiö on sama kuin viime kauhulennolla. Tai toivottavasti kapteeni älyää tällä kertaa olla lentämättä suoraan ukkospilveen.

null
*Näkymä Petronasille KL-Towerista. Kuva meni pieleen koska eilisillasta oli jäänyt väärät asetukset kameraan. Noh…tälläista aina tapahtuu. Noin.. 300 metristä oli silti ihan kivat näkymät. Antennin huippu on jopa yli 400 m korkeudessa.

null
Berjaya Times Square ostoskeskus. Valtava laitos. Ihan mahdoton läpikäytäväksi lyhyessä ajassa. Erottiin omille teillemme tunniksi koska ei jaksa seisoskella joka rättiliikkeen edessä seiniä tuijotellen.

null
Ostarin sisältä löytyi oma kiva huvipuisto. Aikamoinen vuoristorata. Jäi käymättä. Varmaan olisi ollut pää ja maha sekaisin jos tuohon laitteeseen olisi jalalla astunut. Kuvassa näkyy silmukkaan ampautuva junanvaunu. Edes kamera ei pysynyt perässä.

null
*Food court eli ruokailupaikka tarjosi meille erittäin hyvin intialaisen Chicken Tandoori aterian. Hinta 16 rm.
null
*Seuraava ostoskeskus Sungei Wang oli samanlainen shoppaushelvetti kuin edellinen. Ihmettelen vain kuinka paljon maailmaan mahtuu tavaraa ja löytyykö niille kaikille ostaja. Estradilla joku paikallinen tähti joka lauleskeli asiakkaiden iloksi.

null
*Vessat on aina välillä meille länsimaalaisille hieman haasteellisia

null
*Hotellin naapurissa oleva Central Market oli puolestaan täynnä puutavaraa ja matkamuistoja. Kaikki näppärästi koottuna yhden katon alle. Tosin meille ei mahdu rinkkoihin tässä vaiheessa yhtään. Katsellaan shoppaukset sitten Singaporessa reissun lopuksi. Tosin kotona kämppä on niin täynnä aasialaista tavaraa joten tällä kertaa ostossaalis jää varmaan huomattavasti vähemmäksi. Tai eihän sitä koskaan tiedä….

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

4 + fourteen =