21.10 Pariisi – Rue de Belleville

Tiistai. Vika päivä. Koko päivä aikaa. Päätettiin suoraan mennä metrolla Bellevillen keskellä olevalle Pyreneesin metroasemalle. Korkea kukkula josta hieno panoraama näkymä keskustaan hieman eri suunnasta. Rue de Bellevilleä pitkin hiljalleen alaspäin paikallisten nähtävyyksien ohi. Edith Piaffin synnyintalo (talo nro 72) sekä taiteilijoiden seinämaalaukset toivat omaa tunnelmaa. Erikoinen katu. Alaosa oli täynnä aasialaisia ruokapaikkoja. Loppupäivä aikaa kulutellen ja lähtöä odotellen. Lakko sotki junaliikennettä mutta onneksi oltiin aikaisemmin päätetty mennä taksilla suoraan kentälle. Näin säästyttiin turhalta reissulta RER-junalle. Lento vaihtoineen meni jouhevasti. Yllätys oli että Helsinkiin laskeutumisen jälkeen oltiin autolla laukkujen kanssa alle 20 minuutissa. Nopeaa toimintaa Finnairilta.

null
null
null
null

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

twelve − 5 =