21.2 Pariisi – Clignancourt – St. Dennis

Eilen oltiin uhmakkaalla päällä shoppailujen suhteen Sacre Courin takana olevan Clignancourtin kirpputorin suhteen. Todellisuudessa ei löydetty oikein mitään. Jos jokin kiinnosti, niin hintaraja tuli vastaan. Jokaiselle löytyy silti jotakin, romua ja antiikkia, sekä kaikkea siltä väliltä. Päivä meni kävellen aluetta edestakaisin. Lopulta takaisin Rue de Denniksen ja ”toisen” riemukaaren kautta hotellille. Jos tekee intialaista ruokaa mieli, niin tämä on se alue johon kannattaa tällöin suunnata. Passage de Prady matkan varrella on myös poikkeamisen arvoinen, tosin arkipäivänä se tarjoaa enemmän kuin nyt sunnuntaina. Sää on ollut hyvä, pilvinen ja välillä aurinkokin pilkahtanut. Onneksi ei ole satanut eikä tuullut, joten toistaiseksi ei valittamista. Nyt ilta meneekin taas toipuessa ja löhöillessä suihkunraikkaana sängyllä. Ai niin…Jotain on Bastillen linnoituksesta ilmeisesti jäljellä…eli kaikkea ei sittenkään tuhottu! Muutama peruskivi löytyi metroasemalta.
null
null
null
null
null

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

nine − two =