28.2 Delhi – Amritsar

Jep. Olipahan taas matka tänne ihme Intiaan. Varmaan helpommallakin voisi päästä yksillä silmillä mutta vanhuus lienee tehnyt tehtävänsä kun ei jaksa kuten aikoinaan. Toki lentokin ärsyttävästi aikataulutettu. Kesto n. 6.5h. Ruoka tulee ensimmäisen kahden tunnin aikana. Menee aikaa jälkitarjoiluissa ja korjailuissa. Osa porukkaa innostuu liikehtimään, puhumattakaan puheliakkaasta intialaisvierustoverista. Loppujen lopuksi tähän kaikkeen meni alkumatkasta n. 3h kun jäljellä olisi lentoa enää reilut 3 tuntia. Koita tässä välissä vetää kunnon yöunet kun aamupalan tarjonta alkaa reilu tunti ennen laskua. Jossakin vaiheessa piti vaan luovuttaa epätoivoiset nukkumisyritykset. Liian lyhyt väli sikeille unille ja ruuille.

Hyvä aina kumminkin olla lentokentällä ajoissa kuin myöhässä. Tällä kertaa otettiin varman päälle mahdollisien ruuhkien pelon takia. Oli kyllä täysin tyhjä ja turha idea! Kenttä oli ihan tyhjä ja sukkana joka paikasta läpi. Lotossakaan ei koskaan yhtä hyvin kuin lentokentän ruletissa. Check-Inn perinteisesti piippaammatta läpi joten olin varsin otettu kun tullitarkastaja tuli kysymään lupaa yllätystarkastukseen. Mikäs siinä siinä…kunnes selvisi kiinnostuksen kohde . Halusi vain pyyhkäisy näytteen kameralaukkuni sisältä. Huumetesti. Jännä vaan ajatella että Suomesta Intiaan, liekö suunta olisi toisin päin. Tai sitten olin yksinäisenä Delhiin menevänä liian smuglaajan näköinen.. Kaipa tuo roska tulee Intiasta Suomeen eikä Suomesta Intaan. Tullille iso pettymys koska kaikki ok ja matka jatkui kohti Intiaa.

Delhi. Finnair lennätytti luvatusti perille kuten lupasi. Kiitos siitä. Vaihto oli hieman ”pitkästyttävä yhden yön silmillä”. Onneksi Delhin Terminaali 1 oli edelleen hyvin muistissa 4 vuotta sitten tehdystä reissusta. Tällöin piti kuluttaa aikaa samassa paikassa ainoastaan 8 tuntia nyt kuluneiden 6 tunnin sijaan. Onneksi alueen palvelut olivat parantuneet huomattavasti. Eli kun saavut Finnairilla Delhiin ja haluat matkata ”ihan mihin vain Intiaan” niin ratkaisusi on Terminaali D1. Onneksi siirtyminen on suhteellisen helppo. Jos vaikeuksia siirtymisessä niin ole tyhmän/ tietämättömän näköinen ja niin kenttähenkilökunta auttaa kyllä mielellään. Mutta älä ota kaikkia vinkkejä ilomielin vastaan. Nytkin niitä noudattaaessa olisin joutunut kuudeksi tunniksi lähihotelliin odottamaan kun terminaaliin ”ei kuulemma” pääse sisään. Yritys hyvä mutta ei mennyt läpi. Tuttu yritys.

null
*Terminal D1 mistä pääsee IHAN mihin paikkaan Intiassa mitä voi tulla mieleen.

null

null
*Spice Air. Hauska nimi ja pikku pesukoneelta vaikuttava laitos. Möly mahtava mutta kyllä se liikkuu…ja ihan turvallisesti. Harvemmin näitä on tippunut taivaalta.

null
*Näkymä huoneen ikkunasta. Jostain syystä kuskilla kävi moka ja toi vastapäiväiseen kilpailevaan. Virhe tuli nopeasti korjattua. Mutta… Olipa kiva vastaanotto kentällä. Taannoin Marraskuussa 2015 Intia-Verkoston kautta täällä ollut tyttö oli halunnut omilla rahoillaan palata takaisin jatkamaan sitä työtä mitä oli taannoin tehnyt, oli mua vastaanottamassa.

null
*Perinteinen huone. Oikein hyvä. Hotel Clarks Inn.

null
*Mainosten uhri?

null
*Mainosten uhri edelleen? Kumpi näistä? 5 päivää aikaa miettiä kumpi. Tasatulos, koska parempiakin ja vähemmän mainostavia löytyy läheltä.

null
Hoteli HK Clarks Inn. Amritsariin ll . Karua aluetta..pyssymiehet vahtii, jos ovat vaan hereillä.

null
*Miten voi kadut ollakaan näin autiot Intiassa?
null
*Shoppausaluetta – Väärä hetki olla täällä. Sunnuntai. Eilenoli kuulemma isot bileet. INTIA voitti Pakistanin kriterissä (valtava juttu täällä)

null

null
null
null
*Kerrankin huudeltiin perään. Tai osa ei pystynyt, mutta sitäkin enemmän lähettivät lentosuukkkoja. Oikein hellyttävä joukkio. Yleensä rahanruinaajat Intiassa ovat olleet pikkulapsia, mutta tämä porukka lentosuukkoineen hellytti ihan kypällä. 100rp seteli pisti pakan ihan sekaisin.
null
null

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

3 × four =