28.5 Singapore – Perhentian saaret

Perhentian. Singapore jäi taakse. Juna puksutti viidakon halki Tahan Merahiin. Oli kyllä ikimuistoinen yö junassa. Nukkuminen oli mahdotonta heilunnan takia. 12 tuntia meni yläpedillä kippurassa kolinan tahtiin pomppien. Alapedillä oli kuulemma myös sama ongelma. Nyt osaa arvostaa VR:n juniakin eri tavalla. 08.00 konduktöörin kaveri oli asemalla autolla vastassa jotta päästään seuraavaan etappiin Kuala Besutiin. Mökin maksu toimistoon ja siirtyminen pikaveneen kyytiin kohti seuraavaa majoituspaikkaa Mama’s Place (35 e/yö). Perusmökki suoraan rannalla. Läheltä löytyvät kaikki palvelut ja ruokapaikat.

Perille tänne päästy olikin pakko nukkua pari tuntia jotta saisi silmät pidettyä auki koko päivän. Aurinko alkoi paistelemaan joten päiväunien jälkeen rantakamat kasaan ja kohti snorkkelointipaikkoja. Lähin löytyikin heti kulman takaa. Alkuhankaluuksien jälkeen homma alkoi luistamaan vanhaan malliin (toinen snorkkeli vuotaa joten pikaliima tulee tarpeeseen). Nyt lähinnä testattiin paikka, huomenna mennään uudestaan tosi tohinalla. Alku oli kumminkin lupaava tänään. Vierestä ui oman kokoinen hai. Hieman sykäytti mutta onneksi jatkoi matkaa eikä ollut kiinnostuneen näköinen. Toivottavasti Anne näkee saman huomenna.

Eli ei valittamista. Hyvältä näyttää. Lämmintä on sekä vedessä että maalla.

null
null

null
*Junassa on tunnelmaa. Tässä vaiheessa ei vielä tajuttu mitä oli tulossa

null
*Hieman ahdasta ja onneksi ei ollut pidempi. Ei pitkän miehen miehen makuupaikka.

null
*Mama’s Place

null
*Näkymä terassilta

null
*Rantamaisemia

null
*Rantamaisemia lisää…

null
*….ja vielä lisää

null

null

null

null

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

5 + 10 =