3.12 Intia – Chennai – Hotel Hilton

No niin. Reissuun päästy ja tällä kertaa ihan kunnolla. Matka meni hyvin kaikin puolin. Ei valittamista tai mitään yllätyksiä…..ennen kuin päästiin Chennaihin. Perillähän piti olla joku ottamassa vastaa nimikyltin kanssa. Eipä ollut. Tunnin verran pyöriskelin ja kävelin kärryjen kanssa 20 metrin mittaista poiskulkukujaa edestakaisin etsien kylttiä missä lukisi ”VESTERINEN” tai jotain edes sinne päin. Lopuksi oli pakko uskoa että kukaan ei täällä päässä kaipaa minua:) Puhelinnumeroita ei ollut mitään mihin ottaisi tämänkaltaisessa hätätilanteessa yhteyttä, ei oppilaiden eikä majapaikan (koska jonkun piti olla takuuvarmasti vastassa).

Osoite oli majapaikkaan mutta sinne ei taksilla kannattanut lähteä menemään koska asunto olisi ilmeisesti ollut kerrostalossa?? ja ketään ei olisi saanut kiinni, koska ei ollut kenenkään puhelinnumeroita. Mielenkiintoinen tilanne. Pakkohan sitä oli johonkin päästä yöksi kun kello alkoi näyttämään 02.00.

Ratkaisu oli se että taksihaukkojen hyvähintainen taksi alle ja johonkin hotelliin yöksi. Tiedossa oli että Le Meridien on kaupungin paras, joten ehkä liian kallis. Hyatt löytyy myös kaupungista, mutta tunnetusti aika arvokas. Kolmas vaihtoehto, jonka tiedän kaupungista löytyvän, oli Hilton. Eli sinne siis. Taksihaukat saivat haluamansa ja minä sain kyydin vanhan ajan taksissa jossa tuuletus kerrankin toimi hyvin. 2 ikkunaa neljästä rikki joten ilmanvaihto toimi. Hiltonissa visalla halvin huone 156e + verot. Sain sentään tingattua Late Chekkautin klo 16.00 asti tarvittaessa. Ehkä säälittävä rähjäinen olemus auttoi asiassa.

UUTTA TIETOA! Blogia kirjoittaessa asiatkin sitten selvisi. Eli sain puhelinyhteyden oppilaisiin ja sovittiin että menevät reissulle keskenään sovitusti ilman minua ja matkatavaraläjää. Joku palvelijoista hakee opettajan (minut) sitten Hiltonista klo 16.00 ja toimittaa oikeaan osoitteeseen. Kun pojat tulevat reissultansa niin ollaan kaikki sitten siellä missä pitääkin. Kello lähentelee nyt aamua (05.00) joten kohta pääsee suoriltaan nauttimaan aamupalasta ja jälkiruuaksi ottamaan aurinkoa altaalla (jos täällä on semmoinen).

null
*Hyvältä näytti tässä vaiheessa – HKI – BRUSSEL

null
*Tässä vaiheessa oli jo mieli muuttunut edellisestä kuvasta. Kyyti kuin kyyti. Se oli pääasia. Vei kumminkin perille Hiltoniin.

null
*Kyllähän täällä kaksi viikkoa viettäisi, mutta todellisuus jäisi näkemättä mitä täältä haetaan.

null
*Akvaarionäkymä kylppäriin suoraan huoneesta, mikä on kyllä aika erikoinen hotellihuoneratkaisu. Ei paha.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

one × three =