30.5 Lähtö lähenee..

Jeps. Eli koulutyöt tehty, intialaisen vieraan opastukset ja kestitykset hoidettu joten nyt voi alkaa keskittymään huomiseen lähtöön.

Pienestä ovat asiat näköjään kiinni. Aikaisempi Intian reissu taisi olla passille hieman liian kuuma. Aloin ottamaan varmuusvalokuvaa passista ja taivuttaessa kuului epäilyttävä raksahdus. Mitään näkyvää ei näkynyt mutta itse passin kestävyys alkoi epäilyttämään. Muutaman varmistussoiton kautta sain vinkin mennä Kilon poliisiasemalle näyttämään että kelpaisiko reissussa ja jos ei kestäkään niin mitäs sitten. Onneksi olin varustautunut passikuvalla varmuuden vuoksi koska tilaukseen meni saman tien express – passi alle vuorokauden toimitusajalla. Vikana asiakkaana ulos ja nyt odotellaan että uuden passin saamista huomenna kentältä klo 15.00. Check-in koneeseen alkaa 16.45.

Jos passi olisi hajonnut esim. tullivirkailijan toimesta matkan varrella Jakartassa niin sehän olisi tiennyt itselleni melko varmuudella kotimatkaa tai lähimmän Suomen suurlähetystön etsintää. Tosin miten sen olisi Jakartasta löytänyt kun eivät olisi edes maahan päästäneet sisälle. Annella olisi ollut miettimistä jatkaako yksin vai tullako takaisin Suomeen. Hankalapa tuo olisi ollut yksin mennä koska puolet tarvittavista kamoista löytyy mun rinkasta. Ja kumpikaan ei meistä reissaa ilman toista ellei kyseessä ole toisen työmatka:)

Jeps..jeps. Eli uutta passia odotellessa..Hieman yllättäviä yllätyksiä heti näin alkuun. Toivottavasti nämä yllärit oli sitten tässä…

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

two + 8 =