30.7 Tallinna – Kuvasaldo reissusta

Suomessa ollut sateesta vajetta viime aikoina mutta onneksi Tallinnassa tilanne korjaantui. Harmi ettei tainnut vaikuttaa Suomeen asti. Eli vettä tullut aamusta asti kuin……? Mutta eipä tuo sitten haitannut tai ei annettu haitata. Kunhan saatiin ostettua toinen sateenvarjo kotiin jääneen tilalle. Siihen mennessä mies oli kyllä jo aika uitetun näköinen. Kierrettiin ja ihmeteltiin paikkoja vanhassa kaupungissa. Hyvän kelin valokuvat kylläkin jäi tänään saamatta mutta ehkä huomenna. Hieno paikka ja tuntuu siltä että täytyy tulla joskus toistekin ”paremmalla” kelillä. Ulkomaalaisia paljon kiertelemässä sekä muutamia suomalaisia polttariporukoita ylläpitämässä myös meidän hieman parantanutta mainetta täällä. Jep…ja kadonnut sateenvarjokin löytyi sitten laukusta, eli kastuminen ja uuden osto oli täysin turha operaatio. Oppiipahan katsomaan tarkemmin mitä pakkaa. Roomaan lähtiessä pitää pakata tarkemmin ja ajatuksella . Baltic Hotel Vana Viru osoittautunut erittäin hienoksi ja mukavaksi. Siisti ja erilainen ullakkohuoneisto. Ikkunasta näkee peräti muutakin kuin vastakkaisen talon seinän. Kuvia tulee kun tulee…palveluntarjoajalla näkyy olevan ongelmia uuden virtuaalipalvelimen kanssa..

null
* Janoisia kotiinpalaajia jo kello 08.00 aikaan aamulla

null
* Kattohuoneiston tunnelmaa

null
* Niin lähellä mutta silti kaukana jotta kastumatta saavuttaisi..ilman sateenvarjoa
null
null
* Näkymiä huoneen ikkunasta
null
null
null
* Raatihuoneen vesikouruja…aika persoonalliset
null
null
null
null
* Jonkun kirkon kattorakenteet..kestävän näköiset

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

sixteen + fifteen =