31.5 Perhentian – Turtle Beach

Vika kokonainen päivä. Sää edelleen yhtä mahtava kuin eilen. Tämän päivän ohjelmistossa oli kanootin vuokraus. Suunnaksi otettiin noin 20 min melonnan päässä oleva Turtle Beach. Upea paikka viettää päivä. 5 tuntia meni mukavasti. Nyt lopuksi on hyvä todeta että odotukset tältä saarelta ylitettiin kirkkaasti. Monesti on vaarana että kun samaan paikkaan palaa uudestaan suurin odotuksin niin lopputulema onkin pettymys. Nyt ei käynyt näin.

Huomenna aamulla lähtö saarelta 08.00. Tarkoitus jatkaa taksilla satamasta Kota Bharun lentokentälle josta lento Kuala Lumpuriin. Hyvä päästä pariksi päiväksi kaupungin vilinään ja kauas hiekkarannoista (tosin vain hetkeksi ennen seuraavaa kohdetta).

Hintataso saarella ihan ok. Kokis 3 rm, hyvä curry chicken noodeli 9 rm, pyykin pesu / per kilo 8 rm, olut 10-15 rm, venetaksit rannalta rannalle n. 5-15 rm, iso vesipullo 3 rm, aamiainen kahdelta n. 20 rm. Kun jakaa luvun 4:llä niin saa käsityksen mitä maksaa euroissa. 3 vuotta sitten piti jakaa 5:llä eli hieman on euron arvo vuosien aikana heikentynyt.
null
*Turtle Beach. Vallan mainio päivänvietto paikka pienen melonnan päässä

null
*Ennen mereen menoa kannattaa tyhjentää taskut. Onneksi aurinko kuivasi pennoset

null
*Meidän perinteinen leiri pystyssä. Kamat hujan hajan ja koko ranta valloitettu

null
*Hieman sai katella ympäriinsä ettei tälläisiin törmää. Onneksi taisivat viihtyä varjossa toisin kuin me

null
*Turtle Beach toisesta suunnasta

null
*Olisikohan kynsien leikkuun aika

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

one + 19 =