6.4 matkalla Chennaihin

Testataanpa nettiyhteyttä korkeudesta 15000 jalkaa ja Mustanmeren yläpuolelta. Maksullinen Wifi toimii Lutwaffen koneesta hyvin. Lähti aikataulussaan kuten saksalaiseen säntillisyyteen kuuluu. Tarjoilut koneessa sen verran hyvät jotta vertailukohtaa saa hakea. Pienillä asioilla saa enemmän vaikutusta kuin suurilla säästöillä. Lento kestääkin vajaa 9 tuntia joten Suomen aikaan perillä kymmenen aikoihin. 38 asteen helle houkuttaa mutta silti hieman arveluttaa. Normaalisti vastaavilla asteilla tullut oltua meren ääressä ja palmujen katveessa. Chennaissa kaikki palmut kaadettu varmaankin polttopuiksi. Turbulenssit hieman häiritsee iphonella kirjoittamista… Jatketaan sinnikästä istumista. Muutakaan tekemistä täällä koneessa ei ole


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs2/13/kiintopi/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply