7.6 Bali – Kuta – Surffausta

null
null
null
null
null

Eka kokonainen päivä Balilla Kutalla ja pakko oli ottaa lisäpäivä. Paikan kauhupuheista huolimatta Kuta osoittautunut todella lepposaksi paikaksi. Kiva olla vilinässä vaihteeksi. Taas omalla tavallaan erilainen fiilikseltään kuin mikään aikaisempi käyty paikka. Me tykätään, paikallisten mukaan on vähän turisteja, ehkä siinä syy. Ranta ja sen aallot aika uskomattomat meidän mittapuulla. Tulipahan kokeiltua surffausta..todella surkeella lopputuloksella..mutta hauskaa oli. Ei löytyny omaa aaltoa..varsinkaan kun ei edes päässy laudalle. Sadetta ei ole Tiomanin yhden kuuron jälkeen tullut. Eli hyvä aika reissata Aasiassa kesällä. Tämän hetkinen sijainti kartalla = nro 4. Kuvissa myös jäätelönmyyjä Harry poikansa kanssa. Rantamyyjät täällä lepposampia kuin Thaimaassa, ei harmia mutta tinkiä pitää.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

3 × three =