7.6 Kota Kinabalu – Waterfront Boarwalk and Indian Food

 

Huh huh..napa ratkee. Aivan mahtava intialainen mättö. Loppuilta meneekin ihmetelles et miten tästä tokenee. Aamulla noustiin kukonlaulun aikaa ylös ja alettiin ihmetellä että mitä kota kinabalu pitää sisällään. Aivan mahtava kaupunki. Isoja hienoja kauppoja ja halvempaa kun thaimaassa. Ja siitäkin viel 50 % alennusta lähes joka paikas. Miesten vaatteita ym. paljon ja todella hyvää kamaa. Sääli ettei voi ostella tai sit annella olis iso lasti kannettavana. Myös naisille löytyy paljon. Hassua et villapaitoja myydään borneossa. Sama kun möis jäitä eskimoille. Turisteja ei näy kuin muutamia. Taas ollaan ihmetyksen kohteena. Ihmiset tod ystävällisiä ja uteliaita. Todella erilainen maa kuin thaimaa ja ihan positiivisella tavalla. Me ainakin ollaan tykästytty niin paljon et vois harkita jopa thaimaan osuuden lyhentämistä. Huomisen suunnitelmat selviää vasta huomenna. Suotta stressata etukäteen.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

four × five =