8.1 Intia – Chennai

Sunnuntai. Matka meni Helsingistä Delhiin kaikin puolin erittäin hyvin. Kestikin vain 6,5 tuntia. Eli eihän siinä ehtinyt edes nukkuakaan. Vaihto Delhissä oli helppo ja seuraavaksi parin tunnin lento paikallisella lentoyhtiöllä Kingfisherillä Chennaihin. Aurinko paistoi ja lämpöä riitti. Suomessa vissiin tilanne toisinpäin. Harmin paikka..heh. Majapaikka on hieno. Oma huone kaikilla mukavuuksilla. Hotellille päästyä osa nukahti mutta me lähdettiin parin muun kollegan kanssa pikkukierrokselle kaupungin hulinaan. Aluksi riksalla Spencer Plazalle, jossa myyjätkin tunnistivat viime kerran shoppailuista. Seuraavaksi hienommalle Express Mallille ja lopulta Marina Beachin kautta takaisin hotellille kuudeksi syömään. Nyt ei tehty ostoksia vaan näyteltiin mitä kaupunki tarjoaa.

Uni alkaa painamaan pikku hiljaa mutta onneksi aamulla saa nukkua. Lähtö Suomen kunniasuurlähettilään puheille klo 11.00. Aamiainen loppuu 10.30 joten kellot herättämässä puoli ysin aikoihin. Eiköhän siinä ehdi hyvin syömään. Siitä sitten porukalla käymään tutussa Mehta’s Hospitalissa jossa tällä kertaa virallisempi tapaaminen johtoportaan kanssa. Saa nähdä mitä tuleman pitää. Loppu päivä on vielä hieman auki mutta eiköhän sekin selviä huomenna. Tulossa kumminkin ilmeisesti kiirus päivä joten kunnon unille on nyt todellakin tarvetta. Pehmeään sänkyyn telkkua katellen onkin oikein hyvä nukahtaa. Voipi sanoa että on aika rikki poikki olo nyt, mutta aamulla varmaan on virtaa taas kuin pienessä kylässä. Kirjoitus- ja ajatusvirheet menee nyt väsymyksen piikkin. Ei jaksa tarkistella!

null
*Lentokoneen mittarit heräsivät eloon heti Helsingistä nousun jälkeen. Korkeuttakin jo n. 700 metriä.

null
*Kiva uima-allas löytyy hotellin katolta. Joku aamu tai ilta pitää testata.

null
*Kuvassa ennen vaaleata taustalla olevaa St. Thomen katedraalia näkyy Kapaleeshwarin temppeli. Eli juuri 3 viikkoa sitten pyöriskeltiin tuolla jossakin.

null
*Uusin Iphone 4S ilmestynyt mainoksiin aika vahvasti.

null
*Kohti Marina Beachiä tunneleita pitkin.
null
*Hieman enemmän porukkaa Marina Beachilla näin sunnuntaina. On sentään paikallisten ainoa vapaapäivä. Sen takia ostaritkin oli tupaten täynnä

null
*Aika roskaista…

null
*Ei hajua mitä möivät..ostamatta jäi!

null
*Ja lisää roskaista rantaa…

null
*Ihan vain sen takia otettu kuva koska viimeksi epäonnistui. Tai ainakin epäonnistui pahemmin kuin tämä

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 × 3 =