8.12 Intia – Chennai – Nelson Square ja ympäristöä

Torstai. Kipeenä oloa. Jostain saanut piru vie kurkun kipeeksi ja sitä myötä kuumekin nousi. Eli lepopäivä. Ihan ok koska on tullut jo nähtyä niin paljon. Ehkä liika kiertely vaatii nyt veronsa. Toivottavasti tästä paranisi mahdollisimman nopeasti jotta pääsisi taas normaalisti liikenteeseen. Koska kuvia riittää koneen kovalevyllä niin pistetäänpä pari yleiskuvaa minkälaisessa paikassa tällä hetkellä ollaan. Syömään pitäisi vielä jaksaa raahautua. Onneksi tuossa vastapäätä on kuulemma jokin tosi hyvä paikallinen. Tilaan talon tulisimman jotta tappaa basillit. Saa nähdä mitä käy! Hirveä ilotulitteiden pauke ulkosalla. Varmaan jokin tarkoitus niilläkin tällä hetkellä mutta ei tiedä mikä. Täytyy kysellä vaikka ruokapaikan tarjoilijoilta.

Virundal ravintola osoittautuikin erittäin hyväksi. Hyvää oli. Murgh Tikka Masalassa ei mitään valittamista. Tulisuus ei tosin ollut sitä mitä kaivattiin. Hyvä näin sillä muuten olisi ehkä jäänyt syömättä. Tarjoilija ei pahemmin englantia ymmärtänyt joten paukkeen syytä jäivät selvittämättä.

null
*Muistelun vuoksi vielä Hiltonin eteisaulaan. Ei siis nykyisen majapaikan

null
*Oma huone. Askeettinen mutta ihan hyvä. Oma parveke ja tv jossa kanavia riittää vaikka muille jakaisi. Patja aasialaisittain kova kuin kivi mutta pysyypähän selkäruoto suorassa. Ilmastointeja ei tarvitse pitää päällä koska parvekkeen ovi auki nukkuessa on kaikkein ideaalisin vaihtoehto. Eli köhää ei olla saatu ilmastointilaitteiden kautta kuten yleensä.

null
*Yhteisiä tiloja. Taustalla palvelijan valtakunta eli keittiö.

null
*Nelsom Square. Kukaan täällä ei tunnu tietävän tätä paikkaa. Erikoista.

null
*Naapurissa heti kiva viehättävä aukio. Oikoreitti tämän kautta jokirantaan josta löytyy taas kivoja slummeja.

null
*Sisäänkäynti pääkadulta. Muutama kerta tullut tätä pätkää tallailtua.

null
*Melkein vastapäätä asuinpaikkaa

null
*Vaihtoehtoja riittäisi. Ei mitään hajua mitä osa on ja listaa ei ehdi käydä näin lyhyessä ajassa läpi

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

thirteen + six =