Alustava reittisuunnitelma kartalla

Bangkokiin aamulla 31.5 klo 10.00 josta 14.15 koneella Kuala Lumpuriin josta taas 20.10 Kota Bharuun. Pitkä päivä tiedossa. Seuraava päivä peruskamoja shoppailen jonka jälkeen Perhentialle Petani Beachille. Lennot ja paikka varattu etukäteen. Jatkossa tavoitteena Tioman josta Johor Bahrun kautta lentämällä kenties Sandakaniin orankeja katselemaan. Täältä Kota Kinabaluun josta jossain vaiheessa lento Kuala Lumpuriin. Shoppailujen jälkeen suoraan Samuin ja varsinkin Phanganin parhaimmille paikoille viikoksi lepäämään. Kuukauden vika viikko varattu Bangkokiin jonne siirtyminen pe 20.6. Pari hyvää hotellia varattu valmiiksi. Ekat pari päivää Suk 11:ssa. Tokat 2 ehkä Boonsirissa. Viimeiset 4 päivää tutun hotellin samassa huoneessa kuin viime reissun päätteeksi tai toivottavasti kerrosta ylempänä. Tästä eteenpäin kuvia ja kuulumisia ilmestyy reaaliajassa kännykän kautta.
Klikkaa alustava reissusuunnitelma kartalla suuremmaksi.
null

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

eleven − four =