4. Päivä – Geiranger – Trollstigen – Åndalsnes – Molde – Atlantin tie

Juhlat juhlittu ja matka jatkuu. Suuntana jokin suurempi kaupunki tms. josta voisi hankkia sormukset. Sumu peitti Trollstigenin eli Peikonpolun yläosan mutta hälveni hieman alempana. Mahtavat oli mutkat sekä maisemat. Yöksi päätettiin jatkaa Atlantin tien karuille mutta kauniille maisemille. Majpaikaksi löytyi erikoinen yksityisen vuokraama mökki suoraan meren rannalta. Oikeastaan puolet mökistä oli suoraan meren päällä. Kiitos ison terassin. Kalamatka soutuveneellä Atlantille ei tuottanut tulosta. Merkillistä, sillä luulisi että näiltä paikoilta saisi kalaa kuka vaan ja milloin vain.

null
*Viimeiset vilkaisut Geirangervuonon suuntaan

null
*Sumuinen Trollstigenin huippu ennen alas laskeutumista Åldalsnesiin

null
*Bud – Pikkuinen kylä erikoisessa niemenkärjessä matkalla Atlantin tielle. Löytyy saksalaisten linnoitelmia sekä historiaa jo aina keski-ajalta.

null
*Atlantien tien maisemia

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

twelve + seven =