Pariisi XI – Jotain uuttako?

Tuskin toivoa mistään hirveen uudesta mutta tässä vaiheessa jo kenties hieman vanhoja muistellessa. Joka tapauksessa perinteinen syysloma, ja mihinkäs muuallekaan me keksittäisiin mennä kuin Pariisiin. Edellinen kämpän varaus systeemi ”My Time In Paris” oli vissiin kadonnut maailman kartalta, joten jouduimme keksimään uuden keinon miten saisimme katon päidemme päälle viikoksi. Vaihtoehto löytyikin yllättävän helposti. Maksut maksettu, vika viikko töissä ja sitten relaamaan. Jännää vaan nähdä onko kämppää olemassaaan:) Arvostelut paikasta vaikuttavat siltä että olisi olemassa. Kohta nähdään. Kriteerit olivat tällä kertaa että keskellä kaikkea josta helppo päästä joka paikkaan. Helpotusviikko syksyn työ ja muu ruuhkan keskellä. Ja kyllähän tästä kaupungista aina löytyy uutta ihmeellistä, joten tämän suhteen ei tarvitse stressata enempää. Sää ehkä jännittää enemmän. Olisipa yhtä hyvä kuin viime vuonna. +25 heti ekana sunnuntai iltana ja koko Pariisi nauttimassa siitä. Viimeksi alkuosa reissusta tuli oltua yksin mutta tällä kertaa onneksi koko reissu yhdessä.