30.12.2019 – Malediivit – Coco Palm Dhuni Kolhu – Osa I

Hiljaisuus Malediivien suunnalta loppuu. Sen verran kiirettä on pitänyt täällä, että blogia ei olla jaksettu paljoa kirjoitella. Valokuviakin on tullut otettua niin paljon, että emme osaa enää päättää mitä niistä voisi valita. Ongelma se on tämäkin.

Matka Suomesta tänne meni kaikkinensa varsin näppärästi. Bangkokin vaihto meni suunnitellusti. Loppu lento Maleen kesti vielä n. 5 tuntia. Täällä muutama tunti odottelua hotellin loungessa ennen kuin pääsimme viimeiselle etapille kohti Coco Palm Dhunia. Lento perille otti n. puolituntia ja oli maisemien suhteen varsin upea kokemus. Paljon hienoja atolleja ja erilaisia majapaikkoja vilisi allamme. Kamerat kävivät kuumina.

Ensimmäisenä asumustyyppinä meillä on ollut Deluxe Villa ja numero 62. Todella siisti ja rauhallinen vaihtoehto saaren toisella puolella. Saa olla ihan omassa rauhassa ja ei tarvitse pelätä naapureita. Mökin edestä löytyy myös oma pikku pulahdusallas. Taaempana löytyy vielä isompi uima-allas nimeltään Intian Valtameri. Kävelymatkat täällä ovat aika pitkiä. Mutta kuntoilun kannaltahan tämä on vaan hyvä asia. Tämä puoli saaresta on tuulisempi kuin toinen. Aalloissa omalla hiekkarannalla on ihan kiva lilluskella. Rantahiekka on osittain eroosion myötä katoamassa aaltojen mukana mereen. Jotta tätä saataisiin estettyä, niin eri puolille on levitetty hiekkasäkkejä.  Tuskin tulee tätä kehitystä suuremmalti muuttamaan. Toinen puoli saaresta on puolestaan näillä tuulilla täydellisen tyyni. Hiekan väri on niin valkoista, että silmissä häikäisee.

Säät ovat olleet täydellisiä. Aurinko on paistanut aamusta iltaan. Ei mitään valittamista tämän eikä mikään muunkaan asian suhteen. Ruuat ravintolassa ovat olleet aivan uskomattomia. Nälässä tällä saarella ei tarvitse pelätä olevansa. All Inclusiven ansiosta mistään ei tarvitse maksaa mitään. Näin ei tarvitse huolehtia mitä tilaa ja mitä maksaa.

Huomenna jätämme tämän mökkityypin taakse ja vaihdamme loppuajaksi sinne toiseen. Hieman jännittää kun tietää mitä on tulossa. …


Vesitaso Malen satamassa. Oli oikein rauhallinen ja hyvä kyyti.
Resortteja matkan varrella ilmasta kuvattuna – Thulhagiri Island Resort
Autiopaikka lentäjien toiminnan seuraamiseksi
Resortteja matkan varrella ilmasta kuvattuna – Coco Bodu Hithi
Atolli
Coco Palm Dhuni Kolhun saari alkaa lähestymään.
Water Villat
KIlpikonnien pelastuskeskuksen asukki. Toinen räpylä puuttuu. Otettu talteen jotta säilyisi hengissä.
Kiva viidakko polku kiertää saarta. Kunto kasvaa näitä polkuja tallaillessa
Kuva jostain päästä saarta.
Omaa rantaa
Omaa rantaa
Ocean Beach Front Villoja toisella puolella saarta
Sisäänkäynti ravintolaan.
Beach Bar
Beach Bar
Erilainen joulukuusi toisessa ranta baarissa
Värit kohdillaan
Aika valkoinen vielä ensimmäisenä päivänä
Päivä päättyy aina auringonlaskuun
Ei täysikuuta tällä kertaa