Madrid 16.10.2023 – Tapas – Churros – luostareita – Mercadoja sekä muita sekalaisia nähtävyyksiä

Normi päivän aloitus. Aamiaskokkailut pikkukeittiössä, puuttuvien matkatavaroiden tilanteen tarkistamista ja tästä olikin sitten hyvä jatkaa päivän agendaa. Laukutkin saapuivat lopulta illan koitteessa eli kaikki on taas hyvin. Maanantaipäivälle ei ollut mitään erityistä suunnitelmaa.  Ideana oli vain lähteä käppäilemään ja katsomaan mitä kaikkea tuleekaan vastaan. Ja paljonhan niitä asioita tuli vastaan. Reitti lyhyesti: Koti – Puerta del SolPlaza MayorMercado de San MiguelChurch of Corpus ChristiTurrones VicensChocolatería San Ginés – Mercado – Koti.

Hauskoja nämä Mercadot (kauppahallit) täällä. Nälkää tässä kaupungissa ei tarvitse potea. Kiva kokeilla kaikkea erilaista aina ostereista toinen toistaan herkullisemman näköisiin tapas annoksiin. Voi sanoa, että tämä päivä oli hyvin tapas-voittoinen. Ihan parasta tai voisiko sanoa että ihan ”Tapasta” 😊

Säätkin ovat suosineet. Iltaisin tulee pieniä sadekuuroja mutta tämähän ei ole meitä haitannut, koska päivisin on aurinko paistellut ihan kivasti. Lämpöäkin on juuri sopivasti vaikka t-paidalla kulkemiseen. Nyt kohti uuden päivän seikkailuja.