10.12 Intia – Chennai – Nelson Squaren lähislummit

Lauantai. Edelleenkään ei kovin fressi olo. Yöt ovat aika mielenkiintoisia. Hikoamisen takia pystyy nukkumaan vain muutaman tunnin. Lakanat märkänä hiestä. Suihku on ainoa keino hieman saada nihkeyttä hetkeksi pois. Ilmastointeja ei voi käyttää koska menee liian vetoisaksi. Aika paskaa tämä ulkomailla sairastelu aina mutta pakkohan sekin on jossain tehdä. Eiköhän tämä tästä. Pakko!

Tänään oli pakko käydä ulkoilemassa ja tutustumassa takapihan miljööseen. Ihan erikoisen näköistä. Ei ihan tekisi muuttaa tänne. Tai pitäiskö kokeilla? Olokin ehkä hieman parani joten poikien kanssa yhdessä tarkempi kierros takapihan slummeihin ja sitten Skywalkille syömään. Pizza maistui vaihteeksi. Toivottavasti huomenna pääsisi pidemmälle.
null
*Aukko mielenkiintoiseen maailmaan. Sisään vain…

null
*Edelleenkin ihmetyttää miten nämä pärjää tulvan aikana. Helppohan tuollainen hötäskä on pari metriä tarvittaessa varmaan siirtää….jos olisi vaan tilaa minne.

null
*Joki-idylliä

null
*Silti yksi ainoa valokuva saa sekä pienemmät että vanhemmat uskomattoman iloisiksi. Hauskaa näyttää olevan nähdä oma naama valokuvasta.

null
*Lisää jokirannan asumuksia ja miljöötä. Viherpiipertäjille ja kettutytöille löytyisi kerrankin paikka missä voisi vouhottaa.

null
*Lehmillä riittää ruokaa ja hyvät oltavat. Ainakin roskia riittää joita tuntuvat syövän. Montakohan muovipussia löytyy keskimäärin yhden lehmän pötsistä?

null
*Tämä kauppa olisi mieli tehnyt tänään tyhjentää. Bangaloressa ostin paikallista buranaa mutta oireiden selittämisen myötä antoivat purkin jotain sen verran ihmeellistä joten avaamatta on jäänyt. Luultavimmin täällä olisi käynyt sama.

null
*Tässä kuvassa näkyy sopivasti periaatteessa kaikki ne puut joita täällä näkee

null
*Kujat vaan kapenee ja ihmisten hymyt levenee…

null
*Löytyihän se minareetti josta mullahit huutaa tasaiseen tahtiin. Aloittaen jo aamu 05.00?? aikaan. Viime yönä yritin kuunnella onko se yhtä huutoa vai erottaako mitään sanoja. Huutoa se taisi enemmän olla…

null
*Just ennen kuvaa heitettiin vitsinä että hyvä joki kalastaa. Noh..tarkemmin katsottuna sieltä löytyikin pari kalastajaa kotinsa edustalla. Voi vaan kuvitella miltä maistuu…

null
*Peilin kautta on aina hauska kuvailla

null
*Maha tuli täyteen.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

19 − one =