10.12 Intia – Chennai – Robot

Ajankuluksi oli pakko laittaa vinkki tästä hyvästä elokuvasta. Hollywood on pientä verrattuna Bollywoodiin, eli Intian elokuvateollisuuteen. Koneessa tuli katsottua elokuva nimeltä ”Robot” ja oli todella hyvä, nyt sama leffa tulee kämpän telkusta.

Sanotaan että kyseinen elokuva on Intian elokuvateollisuuden kallein elokuva. En yhtään ihmettele. Ei ihan sellainen perinteinen imelä intialainen leffa mitä on tullut aikaisemmin nähtyä. Eikä näyttelijätkään olleet pahempia. Aishwarya Rain tuntuu kaikki tietävän tässä maassa! Tutumpi meille länsimaalaisille ehkä Steve Martinin Pink Panther II elokuvasta joka on suurimmalta osalta kuvattu Pariisissa. Katsotaan jos löytyisi Blu-Ray versio kaupoista niin ostan saman tien.

null

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

four × 3 =