10.6 Koh Tao – View Point Resort

Sijaintimme tällä hetkella Au Leuk. Sadekuuro yllätti joten rantaravintolaan syömään ja päivittämään blogia koska pitkästä aikaa ollaan hetken aikaa kännykkäverkon löydettävissä. Ei mitään uutta Koh Tao rintamalta. Tarinoidaan toinen kerta enempi. Anne varmaan kertoo ensi kerralla enemmän omista tapahtumistaan ja yöllisistä oudoista kohtaamisista meren elävien kanssa keskellä kylpyhuonetta. Olo on rähjäinen hiekasta ja hiestä mutta onneksi majapaikassa kelpaa puhdistautua ja huoltaa itseään. Jahas..aurinko alkaa paistelemaan..eli eiköhän jatketa matkaa.

null
null
null
null
null


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs2/13/kiintopi/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply