12.6 Koh Tao – View Point Resort – Bangkok

Hieman taukoa, mutta nyt taas linjoilla. Viimeinen päivä Taolla toi mukanaan aurinkoa, pilviä, tuulta, sadetta ja vähän kaikkea siltä väliltä. Onneksi oli allas lähellä aurinkohetkille ja sateella telkkari sisällä leffojen katselua varten. Paikan esitteen mukainen luontoon tutustuminen onnistui hienosti myös reaalimaailmassa. Hieno möksä, jonka asuinpaikakseen ovat löytäneet myös linnut, lukuisat upeat perhoset ja oravat. Varsinkin perhoset ihastuivat Harrin keltakukkaisiin uimapöksyihin. Vessassa käveli yöllä vastaan julmettu rapu, jota kierrettiin ja jonka ohi yritettiin päästä pöntölle ja takaisin ilman, että kukaan säikkyy liikaa. Loppuyön vahtia vessan ovella piti seinässä silmän korkeudella lötköttävä sammakko, joka takasi sen, että vessareissut venyivät viittä vaille ”vessaan menemättä asteelle”. Vihreä lehden näköinen käärme puolestaan vahti skootteria seuraavana päivänä jalkojen juuressa. Oli varmaankin harmiton, mutta käärmekammoisen mopo parkitti niin pitkään, että otus oli luikertanut matkoihinsa. Aamuista lähtöä Bankkariin odotettiin innolla, liikaa luontoa on liikaa luontoa tällä kertaa. Rauhallisuus ja löhöily riittää nyt vähäksi aikaa. Nyt kaivataan kaupungin hulinaa. Eka yö vietetään Sukhumvitilla Swiss Parkissa (kaverit tykkäs) ja hyvä hintalaatusuhde 1900 bht, kivan kokoinen executive room näköalalla. Aamulla syöksytään Marriot Resort & Span lihapatojen ääreen eikä irrota sieltä ennen kuin kotiin on lähdettävä lauantaiyönä. Mitähän ne tykkää kun viritetään altaaseen meidän oma uimapatjapaholainen…varmaan heittävät pihalle.

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

four + two =