13.6 Bangkok – Marriot Resort & Spa

Matkan viimeinen majapaikka on valloitettu! Tuttu, turvallinen ja aina takuuvarma kestosuosikki ei pettänyt tälläkään kertaa. Marriot on vehreä keidas keskellä sykkivää kaupunkia. Hotelli on täynnä kivoja yksityiskohtia suoraan ovelta kaiteen yli kurkattuna, löytyy eri siivissä oma pikku yllätys ja kaiteella sisätiloissakin roikkuu köynnöksiä. Kaupunki – Tarzanin unelma! Rinkat levälleen ja tossut kohti kaupunkia! Ranta-Robinson käytiin koluamassa, mutta mitään ei vielä tarttunut mukaan. Edellisistä kerroista viisastuneina, yritämme vastustaa tavarapaljouden houkutusta ja tavoitteena panostaa enemmän laatuun kuin määrään. Katotaas kuin käy, taas on pussit pullollaan 199 bht toppeja ja laukkuja, jos huonosti käy. Chao Praya oli täynnä elämää ja veneet laidasta laitaan sahasivat sameassa Bangkokin läpi virtaavassa joessa. Paluumatkalla sade yllätti
shopparit ja sammutti viimeisetkin toiveet auringonpaisteesta. Sisulla kuitenkin korkattiin uima-allas perinteisellä iltauinnilla tunnelmallisella allasalueella. Vuosien takaa tuttu shopin pitäjä hotellin läheiseltä ostarilta kertoi tänä vuonna säiden olleen pikkaisen sekaisin myös Bangkokissa. Ei ole paljon aurinko paistellut. Hotellissa on kuitenkin paljon enemmän asukkeja kuin aikaisempina vuosina. Ihan kiva kun on hulinaa rauhallisen saarielämän vastapainoksi. Nyt pehkuihin odottelemaan huomista auringonpaistetta .
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

19 − 19 =