13.4 Bangalore

Hyvä päivä jälleen. Palaveri Vaconilla meni yli odotusten. Hauska nähdä livenä sellainen hlö toisella puolella maailmaan jonka kanssa spostin kanssa vääntänyt asioita Suomesta kösin. Ei vastannut lainkaan ennakkokäsityksiä. Saman ikäinen ja rennon oloinen mies henkilöstöjohtajaksi eli hyvä yllätys. Haluaa jatkossakin oppilaita Suomesta. Innostui myös markkinoinnin alan henkilöiden saamisesta heille sähköpuolen oppilaiden lisäksi. Jopa heidän konttorille Chennaihinkin voisi tulla joku. Sokerina pohjalla innostui ideastani levittää tätä heille hyväksihavaittua toimintaa myös muille eri tekniikan alojen lähialueen yrityksille viikottaisessa perinteisessä tapaamisessaan. Ei muuta kuin nippu käyntikortteja Reddylle käteen muille jaettavaksi. Hieno homma. Koska Vaconilla ovat tyytyväisiä niin hänen on helppo kertoa kokemuksistaan muille ja tätä kautta innostus voisi levitä laajemmallekin. Ilmaistyövoimaa Suomesta:) Tosin innokkaika ja osaavia sellaisia.

Hyvä että tuli hyviä ja lupaavia aikaansaannoksia yrityskäynnillä. Hotellin hinnan suhteen tajusin sellaisen asian. Jos olisin itse booking.com kautta varannut olisin tai verkosto olisi luultavasti päässyt halvemmalla. Nyt kun paikallinen matkatoimisto teki varauksen ja laskuttaa niin hintoihin tulee n. 20% veroja lisää. Täytyykin jostain varmistaa että meneekö näin.

Kuski haki palaveriin hotellilta. Odotti palaverin ajan kiltisti ja vei takaisin tullessa käskystä Commercial Street nimiselle kadulle shoppaamaan. Kierroksen ja mäkkäriruuan (teki mieli) jälkeen toimitti lopulta sitten hotellille. Huomenna eka kunnon vapaapäivä ilman stressiä mistään siirtymisestä tai palaverista. Liimaan itteni sänkyyn kiinni jotta ei tarvitsisi nousta ylös. Itseni tuntien tämähän ei tietenkään onnistu vaan varmaan sitä johonkin tulee lähdettyä, vaikka lähialueelle. Muuten Bangalore tuli sen verran hyvin viimeksi kierreltyä joten en nyt osaa sanoa mitään erityistä kohdetta mihin voisi mennä. Ehkä jonnekin ostarille lonnimaan. Sitähän ne nuoret tuppaa ympäri maailmaa tehdä:) Hauska huomio oli palatessa hotellille. Kuskille allekirjoitus paperiin jossa oli aloitusaika päivälle mutta ei lopetusaikaa tai kilometrejä. Hyvä täyttää lopputiedot kun allekirjoitus on valmiina. Hauska nähdä joskus laskusta tarkemmat tiedot jälkikäteen:) Annoin asian olla ja heitin vieläpä tippiäkin. Oli kumminkin sen verran kullanarvoinen kuski koko päivän.

Kuten eilen mainitsin niin onneksi en lähtenyt hotellia kameran kanssa kiertelemään. Tein sen tänään päivän valossa. Ihan ok. Muutamia kuvia alueelta

null
*Vihreä viidakko piristää aina betoniviidakon keskellä

null
*Sisääntuloaulan aluetta.

null
*Allaskin löytyy mutta olin odottanut että se olisi viidakon keskellä eikä erikseen. Eiköhän se vesi silti virkistä oli ympäristö mikä tahansa

null
*Annelle patsaita ja portaita
null
*Pääsisäänkäyntialue

null
*Tuossa huoneessa voisi varmaan leikkiä miltä tuntuisi hallita Bangalorea leikkipalatsissa. Toki kaupunkista löytyy ihan se oikeakin palatsi. Hauskana nippelitietona että kyseinen rakennus oli aikoinaan rakennettu oppilaitoksen rehtoria varten. Ilmeisesti tuli liian hieno koska tärkeämmät ottivat sen myöhemmin asuinpaikakseen.

null
*Vaconilla. N. tunnin automatka hotellilta. Loppujen lopuksi lyhyitä nämä välimatkat mutta ne ruuhkat. Tosin Bangaloressa liikenne on ihan siedettävää verrattuna Chennaihin. Totaalinen kaaos ruuhkaikaan ja muulloinkin. Bangaloresta löytyy jopa liikennevaloja.

null
*Commercial Street. Lauantai ja kaikka paikalliset liikenteessä. Enemmän vilinää kuin viime kerralla. Yritin löytää tietyistä kaupoista tiettyjä juttuja. Osa löytyi ja osa ei. Valikoima oli muuttunut. Taas tuli ostettua Shari samasta kaupasta. Edellinen päätyi ikkunaverhoiksi joten saa nähdä miten tälle käy. Unelmaostokseni 100 rp maksavat lököpöksyt repesivät saman tien hotellilla päälle laitettuani. Ainakin tuuletus on housuissa nyt kunnossa:) Kadun varrella oleva McDonald pelasti nälkäkuolemalta kuten viime kerrallakin. Spicy Chicken on kyllä hyvä. Harmi kun ei saa Suomesta.

null
*Tunnelmia kadulta.

null
*Taustalla St. Mary’s Basilica. Tuli vissiin kuvattua viime kerrallakin. Kumminkin kaupungin vanhin ja rakennettu 1882. Erikoinen ilmestys kristillisen uskonnon ilmentymänä keskellä näitä kaikkia muita tänne sopivammaksi kuviteltavia uskontoja.

null
*Toki heti naapurista löytyy niitä temppeleitä joita tänne voisi kuvitella kuuluvankin. Kristilliset eivät ole niitä. Nehän ovat vaan yksi todiste siitä miten länsimainen maailma on aikoinaan yrittänyt muuttaa muuta maailmaa omanlaisekseen.

null
*Normaalia täällä. Hauska oli palaverin jälkeen olla joukossa suorat tummat housut ja kauluspaita päällä.

null
*Pakkohan se oli tässä illalla käydä kulman takana vielä syömässä. Nyt oli normaalihinta eli kuvan annos n. 4 euroa. Ei paha ja maku oli hyvä. Puolet jäi syömättä kun on niin isoja annoksia. Annoksi nimi oli hepreaa.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

one × 3 =