12.4 Bangalore

Hassun hauska päivä. Pisteestä A pisteen B kesti matkata 11 tuntia joista varsinaisia lentoja 3.5 tuntia. Joko huono matikkapää mutta ei ymmärrä tätä yhtälöä. Taisi olla aika paljon istumisia eri kentillä eri syistä:) 35 astetta lämpöä toivotti illalla tervetulleeksi saavuttaessa pisteeseen B.

null
*Aamulla Amritsarin kentällä. Jostain syystä aamiaisen jälkeen tuli mahaan outoja vatsanväänteitä. Potkurikoneen pongaaminen ei yhtään helpottanut oloa koska tietää että ne voi tarvittaessa olla aika mahasta ottavia lentoja näillä lämpimilla leveysasteilla. Onneksi oli tasainen lento ja olokin parani..

null
*Yllätys olikin saapua Delhissä eri kentälle mitä oli kuvitellut. Paljon kyselyjä minne pitää mennä joten oikea osoite löytyi lopulta suhteellisen helposti. Taas istumista paljon lentojen myöhästymisten takia. Ehtipähän syömään. Tulipahan tutuksi tämäkin terminaali jos joskus lomalla tänne eksyisi ihan oikeasti reissaamaan.

null
*Tänne aluperin olin kuvitellut joutuvani eli ulkomaan terminaaliin josta tiettyjen lentoyhtiöiden sisäiset lennot kumminkin lentävät eri puolelle Intiaa. Aika valtava laitos ilmasta kuvattuna.

null
null
*Kiva oli lopultakin saapua johonkin oletettavasti mukavaan paikkaan. Olin varmaan aika rähjäinen näky mutta silti kohdeltiin kuin valtiovierasta. Näinhän se aina tämän tason paikoissa menee. Ekaa kertaa virallisesti 5 tähden hotellissa Leela Palace. Hymy tuli huulille kun alkoi tajuamaan minkälaiseen paikkaan tuli eksyttyä. Ei jaksa tänään enempää taloa kierellä. Katsellaan huomenna lisää. Yksinkertaisesti ei uskalla koska kameran kanssa tulisi varmaan kuvailtua tsiljoona kuvaa.
null
*Käytävää matkalla huoneeseen. Tuntui että olisi menossa kohti paratiisia.

null
*Ei paha. Täytyy sanoa että Bangkokin perinteinen Marriot taitaa jäädä tällä hetkellä toiseksi. Ok..mutta siellä Suite-huoneet voittaa tämän Double huoneen. Mutta Suite-huoneet täällä puolestaan varmaan pesisivät entisen Marriotin vastaavat mennen tullen. Vaikeeksi meni:)

null
*Aina tottakai kylppäritkin pitää myös kuvailla.

null
*Lähinnä testikuva uudella kameralla hämärässä parvekkeelta. Hoidetaan huominen palaveri ja sitten otetaan ilo irti kaupungista ja tästä paikasta kun vapaapäivä tiedossa. Täytyy sanoa nyt kun Intian kaupunkeja kierrellyt niin tämä aikoinaan ensimmäinen kohde, eli Bangalore on ihan eri luokkaa kuin muut paikat. Siistein ja käytännöllisin. Ihan eri maailma kuin esim. 4 tunnin junamatkan päässä oleva Chennai. Silti kummatkin sekä moni muukin paikka täällä pitää kokea jos tästä maasta jotain haluaa saada irti. Pelkkä Bangaloressa käynti saattaa aiheuttaa liian ruusuisen kuvan tästä mielenkiintoisesta maasta.

Jahas. Jäänyt syömiset hieman vähiin tänään joten täytyy varmaan testata huoneeseen tilattava jokin kunnon intialainen ruoka. Ei jaksa pistää parhaimpia päälle ala- tai yläkerran ravintolaa varten. Lepoasussa tuskin päästäisivät sisään.
Murgh Magani – Tandoor cooked chicken in rich tomato gravy (spicy as possible of course)

null
*20 min tilauksesta pöytä kärrättiin huoneeseen. Kannatti tilata. Yksi maukkaimmista intialaisista vähään aikaan. Röyh:)

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

eighteen − one =