14.6 Indonesia – Lombok – Gili Meno ja Senggigi

null
null
null
null;
null
null

Tämän hetkinen sijainti Senggitti Lombokilla, jossa luonto liikutti kahvipöytää eli pieni maanjäristys laittoi rytmiä kahvilusikkaan. Pari päivää Gili Menolla meni mukavasti. Todella kirkkaat ja mahtavat snorklailuvedet, upeat rannat, Meno Wall sekä 3 seurallista kissanpentua yöseurana mökissä. Trawangin muistona kamerasta löytyi paikallinen baarikyltti sienimenusta, eli kaikenlaista olisi tarjolla marista lähtien. Valkean hiekan metsästyksen jälkeen musta hiekkaranta oli eksoottinen ja jalkapohjia polttava kokemus. Gunung Anung tulivuori auringonlaskun taustana kruunasi viimeisen illan Menolla. Terveiset Medekille, joka kertoi haaveistaan ja menetetystä rakkaastaan, joka oli muslimi ja Medek hindu. Medekin isä kielsi häntä kääntymästä muslimiksi ja tyttö ei voi kääntyä hinduksi, koska vain syntyjään hindu voi olla hindu. Eli näin täällä uskonto näkyy ja vaikuttaa jokapäiväisessä elämässä, kyllä meillä kristityillä on heleppoo.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

1 × 3 =