15.6 Bali – Matkalla Manadoon

Terveiset Denpasarin lentokentalta ja pitkasta aikaa viestia kannettavan ja WiFin kautta. Taas pitkä siirtyminen paikasta A paikkaan B eli Senggigi Lombokista Manadoon Sulawedelle. Matkustaminen helppoa kartalla, mutta kaytannossa hankalaa taalla Indonesiassa. Aamulla lahdettiin kentalle ilman tietoa lennosta. Vaivan jalkeen lippu Denpasariin josta saatiin liput samalle päivälle Sulawedelle. Valiaika istuttu kannettavan kanssa netissa etsiskellen illaksi yopaikkaa koska saapuminen vasta myohaan klo 23.00. Hyva olla paikka varattuna jos tulee myohaan jonnekin. Vasyneena yksinkertaisetkin asiat ovat yleensa vaikeita. Onneksi yopaikka loytyi ja saatiin jonkinlaista yhteytta Cha Cha resorttiin Bunakenille, jonne pitäisi huomenna paasta 45 min venematkan jalkeen. Varmaa ei ole siitakaan, mutta ei ole muuta vaihtoehtoa kuin menna ovelle koputtelemaan etta olisko vapaata. Tiedossa olisi mahtavaa snorklausta kotiriutalla, eli suoraan rannasta pelipaikoille.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

10 + 7 =