15.9 Pariisi – Hotel Dechampaigne

Perille päästy. Lufthansa toi hienosti Frankfurtin kautta perille Pariisin kapeille kujille. Hotelli osoittautui enemmän kuin odotusten arvoiseksi. Sijainti aivan mahtava ja sisätilat mukavan erilaiset ja persoonalliset aikaisempiin verrattuina. Erikoista että huoneen seinät ja palkit ovat alkuperäisiä 1600-luvulta. Varmaan ovat nähneet paljon elämää tähän päivään mennessä. Ilta meni lähialueen palveluihin tutustumisessa. Tarvittavat ravinneaineet nautittu ja hyvissä ajoin takaisin hotellilla. Tarkoitus päästä ajoissa aamulla ylös, ulos ja jatkamaan siitä mihin viime reissulta täältä jäätiin.

null

null

null

null


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs2/13/kiintopi/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply