16.9 Pariisi – Louvre ja Montmartre

Eka kokonainen päivä takana ja tuntuu että viikon olisi ollut jo täällä. Tulikohan taas ahnehdittua liikaa heti aluksi. Aamulla malttamattomana ylös ja kävellen Seinen rantaa pitkin 5 min Louvreen. Napoleon III huoneisto teki vaikutuksen. Onnea oli taas matkassa. Päästiin sisään ja ehdittiin kiertää rauhassa paikat ennen kuin turvamiehet heittivät kaikki ulos. Ilmeisesti Pariisissa ollaan varpaillaan viime päivien muslimiburkhapäätösten takia! Matka jatkui kävellen Germainin puolelle josta pienen kiertelyn jälkeen bussilla Montmartelle Pariisin ainoan viintarhan kautta. Aurinko paistoi mukavasti ja oli mukava istua Sacre Courin portailla katsellen näkymiä Pariisin ylle auringosta nauttien. Kaikkea jaksaa aikansa. Hiljalleen oli aika suunnata takaisin keskustaan päin. Ja kävellen tottakai..ja uusien alueiden läpi. Lopputuloksena hieno harvinaisempi katunäkymä Sacre Courin suuntaan. Lopulta voimat petti ja oli pakko ottaa metro hotellille. Hyvä päivä mutta rankka. Ei tunnu lomalta. Lomallahan pitäisi levätä jne. Ongelma on että ei malta. Ehkä seuraavat päivät otetaan sitten rauhallisemmin. Pariisin vika. Mitäs on niin paljon kaikkea kivaa ja uutta…..mutta meidän lomahan tämä on eikä tänne tultu hotelliin makaamaan;)

null

null

null

null

null

null

null

null

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

five × 2 =