17.9 Pariisi – Oubliettes – Belleville – Les Halles

Eipäs mennyt eilinen suunnitelmien mukaan, Klo 22.00 lähdettiin harrastamaan valokuvausta Il De Citen silloille, mutta päädyttiinkin Oubliettesiin kuuntelemaan Jazzia. Isot oli odotukset viime kerrasta, mutta ne täyttyivät. Hieno ilta, vaikka hieman myöhään (02.00) menikin. Aamulla silti aikaisin ylös ja suuntana Buttes des Chaumont, muttta päädyttiinkin aivan muualle. Hassua…aina kun jotakin etsii, niin sitä ei tietenkään löydy sillä hetkellä. Eli eilen etsittiin juustokauppoja ja tänään löydettiin hyvä…harmi vain että vääränä päivänä. Loppupäivä eteni omalla painollaan. Hieman lepoa hotellilla ja takaisin liikenteeseen. Pari minuuttia ja Halles des Forumin kautta Rue Monterquelle hengailemaan ja nauttimaan hyvä illallinen.

Loppu päättyi lasilliseen viiniä ja todella hyvään sellaiseen (10e lasi). Kuvan sormenjäljistä CSI voi selvittää kumpi otti viimeisen siemauksen ;).

null
null
null
null
null
null
null
null
null

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 × one =