18.9 Pariisi – Les Hallesin taka-alueet

Lauantai. Pariisista ei mitään uutta tai mullistavaa. Päivä pyhitettiin kauppojen kiertelyyn ja lähialuiden tutkiskeluun. Anne lähetettiin yksin omille shoppauksille Hallesin ”rättihelvettiin” ja minä lähdin omille tutkimusretkille. Osoittautui erittäin järkeväksi ja toimivaksi työnjaoksi. Toinen sai rauhassa kierrellä omia kauppoja ja toiselta säästyi hermot. Kumpikaan ei eksynyt ja pienen hotellitauon jälkeen otettiin uudeksi määränpääksi Lafayetten tavaratalo ja sen Gourmee ruokaosasto. Jotain pieniä erikoisia herkkuja saatiin ostettua kotiin. Tarjolla olisi toki ollut enemmänkin, mutta rajansa kaikella. Suomessa varmaan paljastuu, että samoja olisi löytynyt lähikaupasta, mutta puolet halvemmalla;)

Hyvä päivä. Nyt rennosti vika ilta. Huomenna kone lähtee kotiin klo 19.05. Suomessa pitäisi olla n. 02.00 jälkeen yöllä. Ei hauskaa!

null

null

null

null

null

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 − two =