17-21.6 Bangkok loppu

Nyt pari viikkoa palauteltu ja Juhannukset Suomessa vietetty. Edelleen sitä mieltä että taas oli jälleen kerran yksi parhaimmista reissuista. Ei voi valittaa. Kyllä tätä aina vuoden jaksaa odottaa. Ensi kesän reissua ja uusia alueita on hyvä alkaa hyvissä ajoissa miettimään. Suuntana tulee näillä näkymiin edelleen olemaan sama Indonesia. Paljon uusia hienoja paikkoja, aidosti ystävällisiä ihmisiä sekä läjäpäin aurinkoa.

Mitähän näin jälkikäteen muistelisi kohokohtina? Ehkä Yogyakartan temppelit Prambanan ja Borobudur sekä tulivuori Merati. Varsin vaikuttavia olivat kaikki. Puhumattakaan vedenalaisesta elämästä Komodon Kanawa saarilla tai Komodo Resortilla. Erilainen maailma oli helposti saavutettavissa ja varsinainen ilo silmille snorkkeleiden kautta. Hieman hankalia paikkoja päästä mutta kaiken vaivan arvoisia. Balia tai Bangkokia yhtään väheksymättä, näissäkin oli täydellistä. Muutama kuva Bangkokin loppuajoilta

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

twenty − nineteen =