19.6 Indonesia – Lombok – Gili Nanggu

null
null

Nanggu jäi taakse ja nyt ollaan takaisin jo Balilla. Hyvä saarikierros takana, joten reissu kannatti. Matka oli pitkä ja kivikkoinen tänään tänne jo hiljalleen kaivattuun ihmisvilinään. Jälleen kerran kaikki lennot Balille täysiä.. Harri järjesti aika mellakan asiasta ja johan löytyi seuraavaan ”täyteen” koneeseen 2 kpl lippuja. Onneksi Finnairilta saa liput tiskiltä alle 2 tunnissa. Täällä ei jos ei halua maksaa ylimääräistä perhanan turisteja huijaaville häsläreille. Taistelu kannatti sillä vaihtoehtona olisi ollut 5-6 tunnin lauttamatka romulaivoilla siirtymisineen päälle. Nyt oli vain mustan listan romulentokone. Joka tapauksessa nyt on nähty hiekkarantoja ja aurinkoa sen verran että Bangkokin suunniteltu tuleva luxus tulee maistumaan hyvälle. Tänään eka makeanveden suihku viikkoon, joten olo voi olla puhtonen hetken päästä. Ehdittiin shoppailla, syödä hyvin ja turista myyjien kanssa. Eka hotelli Un’s olisi ollut tosi kiva, mutta valitettavasti täysi. Päädyttiin läheiseen Lusaan n. 18e yö ja menettelee hyvin 1:si yöksi. Yllättävästi reissun halvin. Nanggunkin risumaja maksoi sentään n. 23 e/yö. Vika kuva Balin parvekkeelta. Loput Nanggulta.

null
null
null
null

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

nine + 2 =