20.6 Bangkok – Baiyoke Sky

null
null
null
null
null
Bangkok. Matka tänne Balilta meni yllättävän ripeästi ja helposti. Sadetta ei olla reissussa vieläkään nähty, eikä tämäkään kaupunki vielä tuottanut yllätystä. Majapaikka löytyi Thaimaan korkeimman rakennuksen Baiyoken Sky hotellin 73.kerroksesta. Melkein huipulta, sillä näköalapaikka on 10 kerrosta ylempänä 309 m korkeudessa. Hieman erilaista vaihtelua Nanggun autiosaaren jälkeen. Pari päivää tässä paikassa ja sitten vikaan paikkaan 4.ksi yöksi. Seuraavat päivät pyhitetty shoppailuun ja hyväksi havaittujen tuttujen paikkojen kiertämiseen. Tällä kertaa ostellaan järkevämmin kuin aikaisempina vuosina. Tai ainakin yritetään…puuta on jo ongelmiin asti kotona joten, sitä ei tällä kertaa. Valokuvien ja videoiden suhteen tiedossa ongelmia. Saldo tähän mennessä yli 2500 kpl ja viikko vielä jäljellä. Ainakin materiaalia editoitavaksi reissuvideoon. Onpahan kesälomaksi tekemistä tiedoksi:) Bangkok täysin normaalitilassa. Taannoisista taisteluista ei jälkeäkään, paitsi ikkunasta näkyvä surullisen kuuluisa poltettu Central World ostoskeskus. Tosin siinäkin jo purku/rakennustyöt käynnissä.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

nineteen − five =