22.6 Bangkok – Marriot Resort & Spa

Marriot Resort & Spa. Blogitekstiä normaalia enemmän, koska Wifi tietokoneen kautta kännykän sijasta käytössä. Baiyoken aamiainen näkymillä jäi taakse. Näkymät kylläkin Space Zonessa n.70+ huoneesta olivat pieni pettymys, koska hotelli ymmärtääksemme rahastaa juuri korkeudellaan ja sitä kautta näköalalla. Valitettavasti mainostilaksi myydyt seinämainokset sumensivat ikkunanäkymää ja samalla näköalaa useammasta ylemmästä kerroksesta. Sisustus oli aika vaatimaton verrattuna maksettuun rahasummaan (naisnäkökulma). Ei vastinetta rahalle (100 e/yö, paitsi aamiainen oli mahtava ja henkilökunta kerrassaan upeaa. Lopultakin kumminkin perillä siellä mitä koko reissussa on odotettu, eli Marriotissa. Kiva yllätys oli että Junior Suite olikin upgreidattu meidän iloksi Deluxe Junior Suiteksi eli samanlaiseksi kuin viime käynnillä täällä. Olohuone, makuuhuone, 2 vessaa ja kulmankiertävä parveke Ei valiteta. Ilmaiset ruoat ja juomat takaavat sen, ettei jano tai nälkä pääse yllättämään (huom. hintakin myös aika hyvä 230 e/yö) Onneksi talo antaa ilmaista käyttörahaa 16e /päivä käytettäväksi hotellin alueella. Ongelma vain, ettei jaksa syödä kaikkea mitä tarjolla.

Eilisen shoppaukset osoittautuivat varsin hyviksi. MBK oli pettymys, sillä peruskamaa ja kopioita hieman turistilisän kanssa. Indra Arcade ja Pratunam Mall tarjosivat illalla
yllättävän suuren saaliin kummallekin. Ihan pakko palata täältä toiselta puolelta kaupunkia ja jokea uudestaan takaisin edellisen huojuvan majapaikan naapuriin. Bangkok täysin normaali, paitsi länsimaalaisia ei paljoa näy. Turistien määrä Nation lehden mukaan on n. 50 % normaalista esim. Siam Paragonissa.

Viimeiset 4 yötä täällä ja sitten kotisuomeen. Kiva palata kotiinkin, mutta ei ihan vielä. Ehkä vikana päivänä alkaa oma sauna ja koti houkuttelemaan. Nyt kaikki irti tästä paikasta. Ja sadettakin tuli oikein kunnolla, vastapäiset parvekkeet olivat paniikinomaisen äyskäröinnin vallassa, mutta hotellissa homma toimii! Ollaan koko ajan yritetty löytää jotain valittamista, mutta ei vielä olla onnistuttu:)

Reissu mennnyt hyvin. Ei mitään ongelmia. Ei mahatauteja tms. Hyttysenpuremiltakin vältyttiin.
Joku silti puri jotakin, sillä jommankumman hymyhuulet turposi ja silmäkulma paisui muodottomaksi. Nekin palautuivat ajan kanssa normaaleiksi parin päivän sisällä,
joten ei hätää sen suhteen. Kuulemma hämähäkin tai muurahaisen aiheuttamia. Jokatapauksessa helpolla päästy tähän mennessä. Tosin onhan tässä vielä muutama päivä aikaa. Nyt nautitaan ja ollaan tulevassa juhannushengessä mukana.

null
null
null
null
null
null
null

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

eight + six =